top of page

Welkom bij Living Lab Neurochirurgie, een non-profitorganisatie die zich inzet om innovatie op het gebied van pré-hospitale traumazorg te bevorderen.

Donaties

Auto heeft fietser aangereden. Deze ligt op het wegdek. Bestuurder van auto in paniek naast haar.
Auto heeft fietser aangereden. Deze ligt op het wegdek. Bestuurder van auto in paniek naast haar.

Samen voor Betere Overlevingskansen:
Steun Onze Acute Traumazorg Crowdfunding!

Introductie: Hallo allemaal! Allereerst zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Jelle Cloïn, ambulanceverpleegkundige bij RAV Brabant Midden-West-Noord, locatie Tilburg. Naast dit prachtige vak ben ik ook medeoprichter en voorzitter van Living Lab Neurochirurgie. En vandaag wil ik jou persoonlijk uitnodigen om deel te nemen aan onze missie: de overlevingskans te vergroten van mensen die levensbedreigend gewond zijn geraakt door een ongeval, geweldsincident of missie in een uitzendgebied.
 

Onze Non-Profit Missie: Bij Living Lab Neurochirurgie zijn we gedreven door één doel: levens redden. En dat willen we bereiken door middel van diverse innovatieve toepassingen. Met trots kunnen we zeggen dat we na 10 jaar mensen inspireren, een breed netwerk van professionals hebben opgebouwd die onze ideeën steunen. Met bijzondere steun van o.a. Commandant der Strijdkrachten (BD) Dick Berlijn, zoals je hier kunt zien op onze website.
 

Onze kracht ligt in onze diversiteit, omdat Living Lab Neurochirurgie bestaat uit professionals van alle hulpdiensten (ziekenhuis, politie, brandweer, ambulance) en defensie. Door onze kennis vanuit de werkvloer te bundelen, breken we de schotten tussen deze organisaties en ontstaan er prachtige, creatieve ideeën en oplossingen. En in dat creatieve proces willen we ook de maatschappij betrekken. Het betrekken van inwoners bij onze samenwerking is namelijk van groot belang. We willen de behoeften vanuit de bevolking goed begrijpen. Bovendien geloven we dat vanuit de bevolking ook zeer bruikbare input kan komen, die ons verder kan helpen, maar ook draagvlak kan creëren.

 

Waarom is dit doel zo belangrijk? Als acute zorgverleners hebben we vaak gezien hoe kostbare levens op het spel staan door onverwachte noodsituaties. Wij geloven dat we meer kunnen doen om mensen te helpen en hun overlevingskansen te verbeteren. Elke seconde telt in deze cruciale momenten, en onze passie om levens te redden drijft ons om nieuwe wegen te verkennen in de acute traumazorg.
 

Hoe wordt het geld gebruikt? Jouw donatie zal direct worden gebruikt voor onderzoek, ontwikkeling en implementatie van innovatieve traumazorgtechnieken en -technologieën. We willen onze Living Lab-omgeving verder uitbreiden en verbeteren, zodat we nieuwe ideeën kunnen testen in “real-world settings”. Jouw bijdrage zal mede het verschil maken en uiteindelijk de overlevingskans kunnen vergroten voor mensen die levensbedreigend gewond zijn geraakt door een ongeval, geweldsincident, of missie in een uitzendgebied.
 

Hoe ontvangt de begunstigde het geld? Alle donaties worden veilig en betrouwbaar beheerd via een toegewijd platform. Het ingezamelde geld zal zorgvuldig worden gebruikt en nauwgezet worden gedocumenteerd. We willen volledige transparantie bieden aan onze donateurs, en stakeholders, en regelmatige updates verstrekken over de voortgang van onze projecten. Deze transparantie zullen we hier laten zien op onze website.
 

Samen voor Betere Overlevingskansen: Steun Onze Acute Traumazorg Crowdfunding!
Wij nodigen je uit om deel uit te maken van deze cruciale missie. Jouw bijdrage, hoe klein of groot ook, kan een directe invloed hebben op de overlevingskansen van mensen die het meest kwetsbaar zijn. Bezoek onze website, leer meer over onze inspirerende initiatieven en hoe je kunt bijdragen. Samen kunnen we het verschil maken en levens redden. Dank je wel voor jouw steun en betrokkenheid bij onze missie om de overlevingskans te vergroten. Samen voor Betere Overlevingskansen!

Hoe kan je doneren?

Sponsorpakket BRONS

Sponsorpakket GOUD

Sponsorpakket ZILVER

Sponsor worden?

Sponsorpakket BRONS

 • Vermelding als sponsor op onze website

 • Digitale nieuwsbrief en specials

€ 250,-

Bestellen

Sponsorpakket ZILVER

 • Vermelding als sponsor op onze website

 • Digitale nieuwsbrief en specials

 • 2 toegangskaarten voor Living Lab Neurochirurgie Event

 • Toegang tot ons uitgebreide netwerkbestand

€ 1000,-

Bestellen

Sponsorpakket GOUD

 • Voorzitter Living Lab Neurochirurgie

 • Founder Living Lab Neurochirurgie

 • Ambulance verpleegkundige RAV Brabant MWN

 • Teamlid Incident Response Team MWB

 • Spoedeisende hulp verpleegkundige

 • Cardiac Care verpleegkundige

 • Teamlid WES Regio Zuid

 • LinkedIn
 • Whatsapp
bottom of page