top of page

Media & Nieuws

Ontdek het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de recente ontwikkelingen bij Living Lab Neurochirurgie. Op onze Media & Nieuwspagina vind je persberichten, en multimedia-content die ons werk en impact in de gemeenschap weerspiegelen. Verken inspirerende verhalen, leer meer over onze lopende projecten en blijf verbonden met onze missie om positieve veranderingen te bewerkstelligen. We nodigen je uit om regelmatig terug te keren en deel uit te maken van onze groeiende community.

Auto heeft fietser aangereden en zij ligt op het wegdek. De bestuurder van de auto zit ontreddert naast haar.
Auto heeft fietser aangereden en zij ligt op het wegdek. De bestuurder van de auto zit ontreddert naast haar.
Inteview Living Lab Neurochirurgie in het vakblad ICT&health

Interview door ICT&Health

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Living Lab Neurochirurgie onlangs is geïnterviewd door ICT&health, een toonaangevend platform voor nieuws en inzichten in de gezondheidszorgtechnologie. In dit interview hebben we onze inspanningen en toewijding besproken om innovatie op het gebied van pré-hospitale traumazorg te bevorderen.
 

Deel 1: Voor bottom-up-ideeën moet je van olifantenpaadjes hoofdwegen maken

In het eerste deel van het interview delen we meer informatie over onze missie en de rol die we spelen bij het bevorderen van positieve resultaten voor patiënten. Klik hier voor deel 1.
 

Nieuwe technologieën en samenwerking

Daarnaast hebben we ook gesproken over ons uitgebreide netwerk van zorgverleners, onderzoekers, industriële partners en andere belanghebbenden. Door deze samenwerkingen kunnen we belemmerende schotten doorbreken en gezamenlijk werken aan het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën en best practices in het belang van patiënten en hun families.
 

Deel 2: De opmars van de cloud, AI en de betrouwbaarheid van data

Onlangs is deel 2 van het interview met ICT&health geplaatst. Lees hieronder het vervolg. Klik hier voor het downloaden van deel 2.

Cover van het blad ICT&health
bottom of page