top of page

Relaties

In de afgelopen 10 jaar wordt Living Lab Neurochirurgie ondersteund door een groot netwerk van professionals die allen verenigd zijn in ons streven naar het verbeteren van de overlevingskans voor patiënten met een acuut pre-hospitaal trauma.

Bij Living Lab Neurochirurgie begrijpen we het cruciale belang van voorop blijven lopen in medische vooruitgang. Daarom hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van gerenommeerde neurochirurgen, onderzoekers, ingenieurs, professionals binnen defensie, brandweer, politie, ambulance, gemeenten en experts uit de industrie.

 

Dit netwerk stelt ons in staat om samenwerking te bevorderen, kennis te delen en de grenzen te verleggen van wat mogelijk is op het gebied van acute pre-hospitale traumazorg.

Deze experts brengen een schat aan ervaring, expertise en innovatief denken met zich mee. Door samenwerking en gedeelde expertise streven we ernaar baanbrekende technieken, technologieën en behandelmethoden te ontwikkelen die het vakgebied van de traumazorg kunnen transformeren.

Door de kloof te overbruggen tussen klinische praktijk en wetenschappelijke ontdekking, en de "schotten" tussen alle werkvelden weg te halen, streven we ernaar tastbare voordelen te laten opleveren voor traumapatiënten.

Living Lab Neurochirurgie is trots op het samenbrengen van dit diverse en getalenteerde netwerk van individuen die een gemeenschappelijk doel delen: de overlevingskans van de acute pre-hospitale traumapatiënt vergroten. Door middel van samenwerking, innovatie en een toewijding aan excellentie streven we ernaar de toekomst van traumazorg vorm te geven.

Sluit je bij ons aan! Samen kunnen we een significante impact maken en de levens van patiënten met een acuut trauma transformeren.

bottom of page