top of page

Bruggen bouwen naar betere zorg: Dutch Health Hub en Living Lab Neurochirurgie sluiten partnerovereenkomst.
Living Lab Neurochirurgie verwelkomt Dutch Health Hub als onze partner. Ons doel is om samen de toekomst van medische innovatie vorm te geven.

Dutch Health Hub is het toonaangevende content platform voor gezondheids- en levenswetenschappen, gerund door Jaarbeurs. Zij brengen mensen in de zorg samen en stimuleren hen om de zorg te verbeteren, met focus op betaalbaarheid en duurzaamheid. Het platform richt zich op zeven cruciale thema's: vitaliseren, verduurzamen, innoveren, digitaliseren, organiseren, werken en leiden. Dutch Health Hub streeft naar een dynamische verschuiving in de gezondheidszorg door hoogwaardige content aan te bieden op hun website, het organiseren van congressen, evenementen en masterclasses, en door het genereren van gevalideerde Marketing Qualified Leads gedurende het hele jaar.

Als medeorganisator van Dutch Health Week spelen zij een actieve rol in een week vol evenementen, conferenties, lessen en vakbeurzen zoals Zorg & ICT, Zorg & Facility en Zorg & Food. Eveneens speelt Dutch Health Hub een sleutelrol in het bevorderen van innovatie en vooruitgang in de gezondheidszorg. Living Lab Neurochirurgie zal samenwerken met Dutch Health Hub om medische innovatie op het gebied van de acute prehospitale traumazorg te bevorderen.


We kijken als Living Lab Neurochirurgie vol verwachting uit naar de veelbelovende kansen die deze samenwerking met zich meebrengt. We zijn vastbesloten om samen een positieve bijdrage te leveren aan de toekomst van de prehospitale traumazorg en hierdoor de overlevingskansen van traumapatiënten te verhogen.


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page